28/03/2023

Είσοδος Μελών


Εγγραφή - Ξέχασα τον κωδικό μου

Ρούσσου Χούρδου 4, 3ος όροφος
712 01 Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ. 2810 222460, 2810 281101
Fax. 2810 281101
Email. [email protected]
[email protected]


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΣΠΕΔΕΗ 

Ο Σύλλογος Εργοληπτών Ν. Ηρακλείου θα ήθελε να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην μέλους του κ. Αντωνογιοργάκη Ιωάννη στους οικείους του και να ενημερώσει ότι θα διαθέσει το ποσό των 100 ευρώ στα συσσίτια Αγίας Τριάδος

Ο Σύλλογος Εργοληπτών Ν. Ηρακλείου θα ήθελε να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην μέλους του κ. Βασίλειου Παπαζήση  στους οικείους και να ενημερώσει ότι θα διαθέσει το ποσό των 100 ευρώ στο ίδρυμα "Ζαχαρίας Μπαντουβάς-Ανακουφιστική φροντίδα" μετά από επιθυμία των οικείων του

Έγγραφο με τις θέσεις του Συλλόγου στην δημόσια διαβούλευση επί του σ.ν. με θέμα: Ανάθεση και Εκτέλεση Δημοσίων Συμβάσεων Έργων, Μελετών, Προμήθειας Αγαθών και Υπηρεσιών (Βιβίο Ι,ΙΙ,ΙΙΙ) - Γενικές και Ειδικές Παρατηρήσεις.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη στην οποία εκφράστηκε ο προβληματισμός για το μέλλον των μικρών και μεσαίων εργοληπτών και ζητήθηκε να κατανεμηθούν τα νέα έργα σε έργα κάτω των 500.000 €.

Το Δ.Σ. σας καλεί στην στην ετήσια Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα του ΤΕΕ/ΤΑΚ που θα πραγματοποιηθεί και σε περίπτωση μη απαρτίας.Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη για την εκλογή νέων οργάνων διοίκησης του Συλλόγου και για να συζητηθούν προβλήματα που κλάδου.


Διαφημιστείτε εδώ