20/04/2024

Είσοδος Μελών


Εγγραφή - Ξέχασα τον κωδικό μου

Ρούσσου Χούρδου 4, 3ος όροφος
712 01 Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ. 2810 222460, 2810 281101
Fax. 2810 281101
Email. [email protected]
[email protected]

Νέα-Ανακοινώσεις

Έγγραφο με τις θέσεις του Συλλόγου στην δημόσια διαβούλευση επί του σ.ν. με θέμα: Ανάθεση και Εκτέλεση Δημοσίων Συμβάσεων Έργων, Μελετών, Προμήθειας Αγαθών και Υπηρεσιών (Βιβίο Ι,ΙΙ,ΙΙΙ) - Γενικές και Ειδικές Παρατηρήσεις.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη στην οποία εκφράστηκε ο προβληματισμός για το μέλλον των μικρών και μεσαίων εργοληπτών και ζητήθηκε να κατανεμηθούν τα νέα έργα σε έργα κάτω των 500.000 €.

Το Δ.Σ. σας καλεί στην στην ετήσια Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα του ΤΕΕ/ΤΑΚ που θα πραγματοποιηθεί και σε περίπτωση μη απαρτίας.Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη για την εκλογή νέων οργάνων διοίκησης του Συλλόγου και για να συζητηθούν προβλήματα που κλάδου.

09/02/2016

Επιστολή - πρόσκληση προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την 39η Συνεδρίαση του στα γραφεία του Συλλόγου την Τετάρτη 10 φεβρουαρίου 2016 στις 7.00 μ.μ.
Η συνεδρίαση είναι ανοιχτή σε όλα τα μέλη του Συλλόγου


Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου στις 18.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ/ΤΑΚ πραγματοποιείται με την συνεργασία του ΤΕΕ/ΤΑΚ και του Συλλόγου ημερίδα με θέμα: Στατικές μελέτες και Δημόσια έργα. Τα μέλη που επιθυμούν μπορούν να την παρακολουθήσουν

Οι Σύλλογοι Ηρακλείου και Λασιθίου με κοινή τους επιστολή ζητούν την αναβολή των διαγωνισμών λόγω της διακοπής της λειτουργίας του ΤΣΜΕΔΕ και το κλείσιμο των Τραπεζών

Το Δ.Σ. του Συλλόγου με έγραφο του ζητά την ακύρωση του αυριανού 07.07 διαγωνισμού του Δήμου Μαλεβιζίου ''Αποκατάσταση Ι.Ν. Χαραλάμπους & Μεταμόρφωσης Σωτήρος Κρουσώνα (φάση 1η)'' αφού θεωρεί μη έγκυρη την ειδική απαίτηση αποδεδειγμένης εμπειρίας σε έργα αποκατάστασης βυζαντινών & μεταβυζαντινών αρχαιοτήτων χωρίς να υπάρχει σχετική υπουργική απόφαση.

Λόγω της παραίτησης του Προέδρου του Συλλόγου κ. Στέφανου Μπελιμπασάκη για λόγους συνταξιοδότητης προκηρύσσεται Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 22 Ιουλίου και ώρα 7.00.μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου με θέμα την εκλογή των Νέων Οργάνων Διοίκησης του.

Λόγω των έκτακτων οικομικών και πολιτικών εξελίξεων το Δ.Σ. του Συλλόγου απεφάσισε να ζητήση την αναβολή των διαγωνισμών που έχουν προγραμματιστεί μέχρι την ομαλοποίηση της κατάστασης και το άνοιγμα των Τραπεζών

Ο ΣΠΕΔΕ Ηρακλείου με εγγραφό του ζητά την αναβολή των διαγωνισμών που έχουν προκηρυχθεί για τις 30 Ιουνίου και 7 Ιουλίου για να δύναται να συμμετέχουν και οι συνάδελφοι που εκδίδουν εγγυητικές επιστολές μέσω Τραπεζών.

σελίδα 1/29  
 1  2 3 4

Διαφημιστείτε εδώ